ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμεινε ελεύθερος και… περιμένει ο Τουρέ

Ο Μπλατί Τουρέ αποδεσμεύτηκε από την Κόρδοβα και πλέον περιμένει... σήμα από τον Παναθηναϊκό.

Έμεινε ελεύθερος και... περιμένει ο Τουρέ

Ο Μπλατί Τουρέ έμεινε ελεύθερος από την Κόρδοβα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ιβοριανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού που εξετάζει την περίπτωσή του, με τον Νίκο Νταμπίζα να τον γνωρίζει από την συνύπαρξή τους στην κυπριακή Ομόνοια.

Ο Νταμπίζας τον γνωρίζει καλά σαν παίκτη, ενώ το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό για τα τωρινά δεδομένα του Παναθηναϊκού. Μένει να φανεί εάν θα παρθεί η απόφαση ώστε οι “πράσινοι” να τρέξουν το θέμα του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, αλλά όχι άμεσα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.