ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρμάνι: Διώχνει πέντε και κάνει πρόταση σε Ουάιτ – Τι θα γίνει με Τζέιμς

Η Αρμάνι Μιλάνο ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές για την επόμενη σεζόν. Ποια τα ως τώρα δεδομένα.

Αρμάνι: Διώχνει πέντε και κάνει πρόταση σε Ουάιτ - Τι θα γίνει με Τζέιμς

Η Αρμάνι μπήκε στη σεζόν 2018/19 με φιλοδοξίες. Το μπάτζετ ανέβηκε, το ίδιο και οι στόχοι της ομάδας, που φέτος ήθελε να φτάσει ψηλά. Τελικά, δεν κατάφερε να μπει ούτε στην οκτάδα, με αποτέλεσμα το τέλος της τρέχουσας σεζόν να τη βρίσκει στα πρόθυρα σαρωτικών αλλαγών.

Αρχικά, ο πρόεδρος Λίβιο Πρόλι σήκωσε λευκή σημαία, ανακοινώνοντας την αποχώρησή του. Τη θέση του αναμένεται, σύμφωνα με τους Ιταλούς, να πάρει ο νυν GM της Φενέρ, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Όσον αφορά το υπάρχον ρόστερ, ο Μάικ Τζέιμς αλλά και οι Μίτσοφ, Νάναλι, Γκουντάιτις, Ταρτσέφσκι, Νέντοβιτς, Τσιντσαρίνι, Μπρουκς και Μπερνς θα παραμείνουν, έχοντας συμβόλαιο. Αντίθετα, οι Ιταλοί αναμένεται να αποχαιρετίσουν τους Ντέλα Βάλε, Όμιτς, Φοντέκιο, Κουζμίνσκας και Τζέρελς.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, στο “στόχαστρο” του συλλόγου φέρεται να βρίσκεται ο Άαρον Ουάιτ, που έμεινε ελεύθερος από τη Ζαλγκίρις, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μπραντ Ουοναμέικερ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.