ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Δημήτρη Γιαννακόπουλε, ώρα να γράψεις ιστορία

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την ιστορική ευθύνη με το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τη δικαίωση που πρέπει να έρθει για τον Σύλλογο.

Δημήτρη Γιαννακόπουλε, ώρα να γράψεις ιστορία

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την ιστορική ευθύνη με το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τη δικαίωση που πρέπει να έρθει για τον Σύλλογο.

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τις όποιες κινήσεις του στον Παναθηναϊκό έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά. Δεν αμφιβάλλει, όμως, κανείς ότι με τα σωστά του και τα λάθη του, προσφέρει συνολικά στο «τριφύλλι» και έχει τη διάθεση για ακόμη μεγαλύτερη προσφορά. Μια προσφορά που μπορεί να αποδειχτεί ιστορική, αν το γηπεδικό θέμα προχωρήσει και πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Η υπόθεση Βοτανικού είναι σοβαρή. Για την ακρίβεια, πολύ σοβαρή. Ο Γιαννακόπουλος και η ομάδα του έχουν κάνει μια εξαιρετική δουλειά όλον αυτόν τον καιρό και κρατούσαν το θέμα επτασφράγιστο μυστικό για μεγάλο διάστημα. Αν η κυβέρνηση δεν αποφάσιζε πρώωρες εκλογές, μετά το στραπάτσο της στις ευρωεκλογές, το πιθανότερο είναι να είχαμε πολύ πιο σύντομα εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες. Ας είναι… Εδώ περιμένουμε χρόνια ολόκληρα για το πλέον σημαντικό ζήτημα του Συλλόγου, το οποίο αποτελεί –και επιμένω σε αυτό- τη μεγαλύτερη αποτυχία του οικονομικά ισχυρού Παναθηναϊκού, λόγω της γνωστής ιστορίας των προσφυγών και της ομηρίας από τα συμφέροντα του Βωβού.

Το «σήμερα» λέει ότι άπαντες πρέπει να είναι δίπλα σε αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Μια προσπάθεια, η οποία αν αποδώσει καρπούς, το μεγάλο όνειρο με ένα σύγχρονο γήπεδο θα γίνει πραγματικότητα και ο Σύλλογος θα πετύχει πολλά περισσότερα κέρδη, πέρα από τα δεδομένα του χτισίματος μιας εξαιρετική Παναθηναϊκής Πολιτείας. Αν όλα πάνε καλά, ο κόσμος θα χαμογελάσει ξανά, θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, θα εμπνευστεί και φυσικά ο Σύλλογος θα αναγεννηθεί σε κάθε επίπεδο. Οικονομικά και όχι μόνο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλείται να γράψει ιστορία. Αν καταφέρει να κάνει το όνειρο πολλών ετών, πραγματικότητα, τότε στο μέλλον θα θυμόμαστε όλοι ότι με δική του πρωτοβουλία, με δικές του κινήσεις, ο Παναθηναϊκός έγινε ξανά μεγάλος και τρανός, πέρασε από την απαξίωση στη γιγάντωση ξανά. Ολοι, λοιπόν, δίπλα στην προσπάθεια για να έρθει, επιτέλους, η δικαίωση για το «τριφύλλι».

Υ.Γ.: Το να λέγεται «εσείς τώρα είστε με τον Βοτανικό, ενώ πριν όχι», είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα. Να καταλάβει ο κόσμος ότι η δουλειά μας δεν είναι να εκφράζουμε τα «θέλω» μας, αλλά να καταγράφουμε την πραγματικότητα και ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν σε μια ομάδα, να κρίνουμε. Θεωρεί, λοιπόν, κανείς ότι με τις προηγούμενες συνθήκες μπορούσε ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει τη διπλή ανάπλαση; Μήπως υπήρχαν λεφτά για τέτοιες κινήσεις και δεν το ξέρουμε; Ή δεν είναι αποτυχία του Γιάννη Βαρδινογιάννη όλη η ιστορία με τον Βοτανικό και τη διπλή ανάπλαση; Οι απαντήσεις είναι αυτονόητες…

Υ.Γ1: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προφανώς, και δεν “παίζει” μόνος του στο θέμα του γηπέδου. Συμπαίκτες θα υπάρξουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ