ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

«Ο Μανώλης Παπαμακάριος με χαράκωσε και με γρονθοκόπησε» (pics)

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μαντώ Τζαβάρα. Καταγγέλλει ξανά ότι ο σύντροφός της, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Μανώλης Παπακαμάριος, τη γρονθοκόπησε, τη μαχαίρωσε και της έκλεψε 20.000 ευρώ!

«Ο Μανώλης Παπαμακάριος με χαράκωσε και με γρονθοκόπησε» (pics)

Πρόκειται για νέες καταγγελίες σχετικά με βίαιη συμπεριφορά που έχει επιδείξει σε βάρος της ο Μανώλης Παπαμακάριος. Τον περασμένο Απρίλιο, η ίδια είχε καταγγείλει ξανά βιαιοπραγία από τον πρώην διεθνή παίκτη του Περιστερίου, του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου αλλά τότε το ζευγάρι τα είχε βρει.

Πριν από λίγες μέρες, στις 2 Ιουνίου, η Μαντώ Τζαβάρα έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στη σελίδα της στο Facebook. Ανέβασε σοκαριστικές φωτογραφίες με το πρόσωπό της χτυπημένο σε σημείο να έχει κλείσει το ένα της μάτι από το πρήξιμο και ματωμένο και χαρακτηρίζει τον Μανώλη Παπαμακάριο «δολοφόνο» σε σημείο που «ο Κύπριος killer είναι αθώος μπροστά σου».

Σε ένα από τα σχόλια στις αναρτήσεις της, η Μαντώ Τζαβάρα καταγγέλλει ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος τη χτύπησε άγρια γιατί του ζήτησε να χωρίσουν, μετά την τελευταία φορά που χειροδίκησε, το Πάσχα!

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 64.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρώτη της ανάρτηση έγινε λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (02.06.2019), με τη Μαντώ Τζαβάρα να καταγγέλλει ότι ο Μανώλης Παπαμακάριος, το απόγευμα του Σαββάτου «ήρθε να με αποτελειώσει, αυτός που του έδωσα δεύτερη ευκαιρία». «Με χαράκωσε με μαχαίρι και με γρονθοκόπησε μέχρι τελευταίας ανάσας. Αφού με γρονθοκόπησε σε σημείο που δεν μπορούσα ν περπατήσω, αφού δεν αρκέστηκε στο γρονθοκόπημα στο πρόσωπο, με εξάντλησε μέχρι τελευταίας πνοής» πρόσθεσε.

Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση, με ακόμη μια σοκαριστική φωτογραφία, όπου η Μαντώ Τζαβάρα έκανε γνωστό πως είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα, όχι μόνο για τον ξυλοδαρμό της αλλά και για κλοπή χρημάτων. Τον κατηγόρησε πως της έκλεψε ποσό 20.000 ευρώ από σημείο του σπιτιού όπου τα κρατούσε και το οποίο του είχε αποκαλύψει.

Μήνυση έκανε και στη μητέρα του Μανώλη Παπαμακάριου, την οποία κατηγόρησε για εκβιασμό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Μανώλης Παπαμακάριος αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει καταθέσει τη μήνυση η σύντροφός του και θα καταθέσει κι εκείνος μήνυση σε βάρος της.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...