ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκτακτο: Ξύλο έξω από τα γραφεία του Μαρινάκη!

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com δύο περιστατικά ξυλοδαρμών που συνέβησαν στον Πειραιά με διαφορά λίγων ωρών.

Έκτακτο: Ξύλο έξω από τα γραφεία του Μαρινάκη!

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com δύο περιστατικά ξυλοδαρμών που συνέβησαν στον Πειραιά με διαφορά λίγων ωρών.

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com “Το μεσημέρι της Τρίτης περίπου 15 άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες και φέρονται να ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε φίλο του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρισκόταν έξω από το Λιμεναρχείο Πειραιά και ο οποίος σώθηκε από την παρέμβαση αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι κυριολεκτικά τον φυγάδευσαν από το μαινόμενο πλήθος.

Μερικές ώρες αργότερα μία δεύτερη επίθεση, αλλά πολύ πιο σοβαρή. Περίπου 12 άτομα βρέθηκαν έξω από τα γραφεία της εταιρίας Capital συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη και ξυλοκόπησαν τρεις άνδρες, οι οποίοι ήταν επιφορτισμένοι με την ασφάλεια του κτιρίου”.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.636 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.