ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Με διαστημικές ταχύτητες και γραφικά: Τι γνωρίζουμε για το playstation 5

H Sony δίνει στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το PlayStation 5, σε δόσεις, προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον της gaming κοινότητας για τη νέα κονσόλα.

Με διαστημικές ταχύτητες και γραφικά: Τι γνωρίζουμε για το playstation 5

H Sony δίνει στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το PlayStation 5, σε δόσεις, προκειμένου να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον της gaming κοινότητας για τη νέα κονσόλα.

Η ιαπωνική εταιρεία ξεκαθαρίζει ότι το PS5 θα προσφέρει μία εμπειρία εμβύθισης στο gaming κόσμο, ενώ ο χειρισμός του εκτιμάται ότι θα είναι ακόμα πιο εύκολος σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, χωρίς, όμως, να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό της νέας κονσόλας. Πάντως, η Sony από τώρα έχει ξεκαθαρίσει ότι το νέο PlayStation θα έχει δραματική -όπως το αναφέρει χαρακτηριστικά- βελτίωση στον τομέα των γραφικών σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, ενώ ανανεωμένο αναμένεται να είναι και το cloud σύστημα το οποίο θα συνοδεύει το PS gaming.

Η Sony παρουσίασε επισήμως και ένα βίντεο με σκοπό να δείξει την υψηλότερη απόδοση του PS5 σε σχέση με το PS4. Στις πολύπλοκες και απαιτητικές σκηνές, η νέα κονσόλα φαίνεται να είναι σαφώς πιο αποδοτική, ενώ η ταχύτητα φόρτωσης και εκτέλεσης λειτουργιών από το νέο σύστημα υπολογίζεται ότι θα είναι έως και 10 φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις επιδόσεις του παρόντος μοντέλου.

Στο εσωτερικό του PlayStation 5 υπάρχει η υπογραφή της AMD στα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ οι περισσότερες πληροφορίες συγκλίνουν ως προς το ότι η νέα παιχνιδομηχανή θα κάνει το εμπορικό της ντεμπούτο σε 12 περίπου μήνες από σήμερα. Είναι, πάντως, χαρακτηριστικό το ότι τα στελέχη της Sony αναφέρονται στη νέα κονσόλα λέγοντας ότι θα προσφέρει μία εμπειρία gaming “παντού, πάντοτε και χωρίς να γίνεται ποτέ αποσύνδεση”. Αναλυτικότερες πληροφορίες δεν δίνονται, αλλά η φράση αυτή υποδηλώνει ότι το Sony PS5 θα έχει μία σίγουρη και σταθερή σχέση με το cloud. Από πολλούς αναλυτές, πάντως, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι το νέο PlayStation της Sony θα ορίζει το επόμενο βήμα εξέλιξης στον κόσμο του gaming.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE