ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το πλάνο των ανανεώσεων – Ποιοι έχουν προτεραιότητα

Οι ποδοσφαιριστές που έχει θέσει σε προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την προσπάθεια επέκτασης των συμβολαίων τους.

Παναθηναϊκός: Το πλάνο των ανανεώσεων - Ποιοι έχουν προτεραιότητα

Σε ρυθμούς ανανεώσεων συμβολαίων, κινείται μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ως στόχο να κάνει πράξη την πρόθεση εκείνου αλλά και του Γιώργου Δώνη για επέκταση της συνεργασίας της ομάδας με ορισμένους ποδοσφαιριστές που, είτε υπολογίζονται ως βασικές μονάδες στο ρόστερ, είτε κρίνεται ότι θα βοηθήσουν αρκετά στο άμεσο μέλλον.

Οι “πράσινοι” θέλουν να δουν τις υποθέσεις να κλείνουν με θετικό τρόπο, όσον αφορά το γκρουπ των παικτών, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το επόμενο καλοκαίρι. Εάν δεν καταφέρουν να έρθουν σε συμφωνία με ορισμένους εξ αυτών, τότε θα προσπαθήσουν εκ νέου μετά το τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Στο γκρουπ των παικτών οι οποίοι θα λάβουν σύντομα, ή έχουν λάβει “προσκλητήριο” ανανέωσης από το τριφύλλι, ανήκουν οι Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Σέχου, Γιόχανσον και Ινσούα. Μάλιστα, οι “πράσινοι” έχουν ως στόχο να ασχοληθούν πρώτα με τις υποθέσεις των νεαρών Ελλήνων παικτών και έπειτα να μπουν στις απαραίτητες διαδικασίες με τους δύο μπακ από το εξωτερικό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.