ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής ο Σίλντενφελντ”

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο επιστροφής του στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά -κυρίως στη διεθνή αγορά- περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να βοηθήσουν την ομάδα στην άμυνα. Ήδη, έχουν ακουστεί τα ονόματα του Τόνι Σούνιτς, του Μόλα Βαγκέ και άλλων παικτών, στους οποίους συγκαταλέγεται και το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Κροάτης αμυντικός είναι γνωστός στο τριφύλλι, από την -προ πενταετίας- θητεία του, όπου μάλιστα κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος με την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωσή του και μάλιστα, σύμφωνα με τη LiveSport, έχει προχωρήσει το θέμα, κάνοντας μια πρώτη επαφή μαζί του για να δουν τις προθέσεις του.

Από τη μεριά του, ο Σίλντενφελντ, πάντα βάσει του δημοσιεύματος, φέρεται να έχει εκφράσει θετική άποψη για την επιστροφή του. Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι απλή, καθώς έχει συμβόλαιο με την Ανόρθωση έως το επόμενο καλοκαίρι. Άρα, για να συμβεί το οτιδήποτε, θα πρέπει ο Νίκος Νταμπίζας να κάνει προσπάθεια ώστε ο Κροάτης σέντερ μπακ να μείνει ελεύθερος.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.672 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.