ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα ο Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα αναζητά σύλλογο στην Ελλάδα, ούτως ώστε να κλείσει εδώ την καριέρα του.

Θέλει να παίξει μπάλα στην Ελλάδα ο Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα αποχώρησε το 2013 από τον Παναθηναϊκό και έκτοτε, έχει αγωνιστεί στην Ισπανία (Λεβάντε), το Ισραήλ (Χάποελ Τελ Αβίβ) και την Κύπρο, φορώντας για τρία χρόνια τη φανέλα της Ομόνοιας.

Ο Βύντρα διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση. Αντιθέτως, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, έχει ως στόχο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναζητώντας ομάδα η οποία μπορεί να του προσφέρει το τελευταίο του συμβόλαιο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει κάποιος σύλλογος από τη Super League ο οποίος να έχει δει “ζεστά” την περίπτωση του Βύντρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η περίπτωσή του όντως εξετάζεται από ορισμένες ομάδες της πρώτης κατηγορίας και ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο μέλλον.

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.