ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Στρέφει το βλέμμα του… στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε στα ημιτελικά των πλέι οφ και πλέον παρακολουθεί την εξέλιξη του άλλου ζευγαριού, ώστε να μάθει τον αντίπαλό του στον δρόμο για την κούπα.

Στρέφει το βλέμμα του... στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε και με το παραπάνω τη δουλειά του στη σειρά με το Περιστέρι. Οι “πράσινοι” ξεπέρασαν δίχως απώλειες το εμπόδιο της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, τσεκάροντας το ένα από τα δύο εισιτήρια των τελικών με 3-0 σκορ σειράς. Πλέον, η ομάδα μπορεί να μπει σε mood τελικών, ωστόσο περιμένει να δει το ποια θα είναι η ομάδα που θα βρεθεί απέναντί του.

Για την ώρα, τα βλέμματα των πρασίνων είναι στραμμένα στην Πάτρα, καθώς απόψε το βράδυ (21:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Προμηθέας – ΑΕΚ. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι προηγείται με 2-1 στη σειρά και με πιθανή νίκη της, θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο για τους τελικούς. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν ο Προμηθέας ισοφαρίσει, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει λίγες ημέρες παραπάνω περιθώριο για ανάσες, καθώς θα χρειαστεί να διεξαχθεί το πέμπτο και καθοριστικό ματς στο ΟΑΚΑ, ώστε να φανεί ποια από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσει τους Κυπελλούχους Ελλάδος, με φόντο την κούπα του πρωταθλητή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.