ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Προβάδισμα η Πορτογαλία κόντρα στην Ελβετία!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr

Στοίχημα: Προβάδισμα η Πορτογαλία κόντρα στην Ελβετία!

Στο κουπόνι πάμε στοίχημα επικρατεί και σήμερα… ησυχία. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ματς που χρήζουν ενδιαφέροντος. Το Betarades.gr λοιπόν τα βρήκε και ξεχώρισε κάποιες δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Το Πορτογαλία – Ελβετία, για το Nations League, κλέβει την παράσταση. Φυσικά, συμπεριλαμβάνεται και στα προγνωστικά μας, μαζί με ένα παιχνίδια για το MLS, και το Προμηθέας – ΑΕΚ στο μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Πορτογαλία – Ελβετία Προγνωστικά

Κάνουμε την αρχή στις προτάσεις ματς από το Πορτογαλία – Ελβετία, για το UEFA Nations League. Πρόκειται για το Final-4 της διοργάνωσης. Ο άλλος ημιτελικός, είναι το Ολλανδία – Αγγλία. Και τα δύο ματς θα γίνουν την Πορτογαλία. Επομένως, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, αυτό της έδρας. Οι Πορτογάλοι είναι αήττητοι εδώ και οκτώ αγώνες. Συμμετείχαν στη League A, όπου βγήκαν πρώτοι στον όμιλο με Ιταλία και Πολωνία.

Και όλα αυτά, χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σήμερα, ο σούπερ σταρ της ομάδας επιστρέφει στη δράση. Επομένως, ο Σάντος έχει ένα ακόμα σημαντικό «όπλο» στη διάθεσή του. Η Ελβετία είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά υστερεί σε ποιότητα. Ο παράγοντας «έδρα» μάλιστα, κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα για τους Ελβετούς. Στο 3-3 με τη Δανία, η Ελβετία έδειξε ότι έχει αμυντικά κενά που σήμερα δεν συγχωρούνται.

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο στην Πορτογαλία, με την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Επιπλέον, ο κόσμος θα παίξει το ρόλο του, ενώ οι Ελβετοί έχουν πολλούς και σημαντικούς απόντες. Θεωρούμε ότι η ομάδα του Σάντος θα φτάσει στη νίκη, και μπορεί να το πετύχει και εύκολα. Πάμε με το Πορτογαλία -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης της Πορτογαλίας με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.15.

Αντέχει το Σιάτλ στο Μόντρεαλ

Στο MLS τώρα, υπάρχει ένα κρίσιμο ματς, ανάμεσα στο Μόντρεαλ και το Σιάτλ, στην έδρα του πρώτου. Το πρωτάθλημα έχει βρει για τα καλά ρυθμό. Το παιχνίδι θα γίνει τα ξημερώματα της Πέμπτης, στις 02:30. Οι bookmakers δίνουν φαβορί για τη νίκη τους γηπεδούχους. Ωστόσο, το Σιάτλ βρίσκεται ήδη δύο βαθμούς πάνω, και μάλιστα με δύο ματς λιγότερα.

Για την ακρίβεια, εντοπίζεται στην έκτη θέση, με το Μόντρεαλ να είναι στην ένατη. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις. Θα αναζητήσουν επομένως τη νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν με το βαρύ 0-3 από το Ορλάντο. Το Μόντρεαλ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται.

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν, για το Σιάτλ, να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μόντρεαλ. Πρόκειται για μια ικανή ομάδα, που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια. Επιπλέον, αν πάρει τους τρεις βαθμούς, πλησιάζει ανεβαίνει στη δεύτερη θέση. Σε κάθε περίπτωση, πιστεύουμε ότι το Σιάτλ δεν θα χάσει. Επιλέγουμε το Χ2 στο 1.90.

Τι παίζουμε στο Προμηθέας – ΑΕΚ στο μπάσκετ

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στη Betshop Basket League. Για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, ο Προμηθέας υποδέχεται την ΑΕΚ στην Πάτρα. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται με την πλάτη στον τοίχο. Το σκορ της σειράς είναι στο 2-1 υπέρ της «Ένωσης». Επομένως, η ΑΕΚ με νίκη σήμερα εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στους τελικούς. Η μάχη αναμένεται σκληρή, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν πολύ να προκριθούν και να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εμφατική εμφάνιση στο Game 3 και διέλυσε με 88-60 τον Προμηθέα. Βέβαια, στο Game 1 είχε δυσκολευτεί ιδιαίτερα, και πήρε τη νίκη στο τελευταίο δευτερόλεπτο, με 83-82. Ο Προμηθέας έδειξε και στον δεύτερο ημιτελικό ότι είναι ικανή ομάδα, κερδίζοντας με 74-65. Η «Ένωση» όμως, ήταν άλλη ομάδα στο τρίτο ματς, με τον Γιορκ να βρίσκει ρυθμό.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, διαθέτουν παίκτες με επιθετικές αρετές. Ειδικά η ΑΕΚ, που θα αγωνιστεί με λιγότερο άγχος και μπορεί να βγάλει ωραία πράγματα στο παρκέ. Οι Πατρινοί οφείλουν να ακολουθήσουν την «Ένωση» για να διεκδικήσουν τη νίκη. Το κίνητρο είναι μεγάλο και το παιχνίδι προβλέπεται θεαματικό. Καταλήγουμε στο Over 154.5, σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.