ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη οι επαφές με τέσσερις παίκτες για νέα συμβόλαια

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και αρκετούς από την Κ19, στοχεύοντας την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Παναθηναϊκός: Σε εξέλιξη οι επαφές με τέσσερις παίκτες για νέα συμβόλαια

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μπει σε διαδικασία διατήρησης ορισμένων παικτών που θεωρούνται “βαρόμετρα” στο ρόστερ του. Υπό αυτό το “πρίσμα” οι πράσινοι έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τις πρώτες επαφές με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, με συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2020, τους οποίους οι Δώνης και Νταμπίζας θέλουν να “δέσουν” στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια.

Στο τριφύλλι έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με παίκτες όπως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο Γιάννης Μπουζούκης, ο Φάνης Μαυρομμάτης και ο Εμάνουελ Ινσούα. Τέσσερις παίκτες που ξεχώρισαν φέτος, με τον σύλλογο να επιθυμεί την επέκταση της συνεργασίας του μαζί τους. Παράλληλα, η ίδια τακτική ακολουθείται και με αρκετούς παίκτες της Κ19, οι οποίοι έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο που λήγει το 2020.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.