ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μαρίνα Πατούλη: “Είναι αφροδισιακό να βιδώνει ο άνδρας μια λάμπα” (vid)

Για τον ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία, την σχέση της με τον σύζυγό της και την ζωή της μίλησε η Μαρίνα Πατούλη αποκαλύπτοντας μάλιστα τι θεωρεί αφροδισιακό.

Μαρίνα Πατούλη:

Η Μαρίνα Πατούλη, που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αμαρουσίου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Φωλιά των Κούκου» για την προσωπική της σχέση με τον νέο περιφερειάρχη Αττικής, σύζυγό της Γιώργο Πατούλη και αποκάλυψε πολλά πράγματα που δεν ήταν γνωστά.

Ερωτηθείσα για την σχέση της με τον Γιώργο Πατούλη, είπε: «Πρέπει να έχεις ψηλά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, να μην τον έχεις δεδομένο. Ο Γιώργος είναι πολυσχιδής προσωπικότητα» ενώ αιτιολογώντας γιατί είναι τόσο αγαπητή μεταξύ των γυναικών, τόνισε πως «οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται».

Όσον αφορά στον ρόλο της σύγχρονης γυναίκας εξήγησε πως «μπορεί να είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας» ενώ πιστεύει πως η αύξηση των διαζυγίων στην εποχή μας, υφίσταται λόγο της «σύγχυσης ρόλων» ανάμεσα στα δύο φύλα. Μάλιστα, τόνισε με νόημα πως «είναι πολύ αφροδισιακό για μια γυναίκα να βλέπει τον άνδρα της να βιδώνει μία λάμπα» προσθέτοντας ωστόσο, πως «ο δικός μου δεν το κάνει».

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=fZhhxpFHEUk

Στο θέμα της ζήλιας, η κυρία Μαρίνα Πατούλη είπε: «Δεν με ζηλεύει ο Γιώργος, μάλλον είναι εγωιστής και δεν το δείχνει» τονίζοντας πως η ίδια ζηλεύει αλλά με μέτρο. « Εμένα μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι και το κάνω χύμα.  Όταν μια γυναίκα ζηλεύει ο άντρας κολακεύεται, είναι ένδειξη ενδιαφέροντος όταν γίνεται με μέτρο». Σε ερώτηση για τον αν την θαυμάζει ο σύζυγός της, ανέφερε: « Με θαυμάζει, το λέει σε φίλους, αλλά εμένα μου το δείχνει έμμεσα, αφού δε θέλει να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα».

Τέλος, αναφορικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές είπε με νόημα «Ποτέ δε μου είπε γιατί έβαλα αυτό το ρούχο που για το ντύσιμό μου έχω ακούσει τα μύρια όσα. Προέρχομαι από παραδοσιακή οικογένεια και σαν μαθήτρια ήμουν πολύ του ‘πρέπει’».

Πηγή: iefimerida.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.