ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη νίκη για Κύπρο με Λεωνίδου

Σημαντική νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα βόλεϊ της Κύπρου για το Silver European League έχοντας στη σύνθεση της την Εβίτα Λεωνίδου.

Πρώτη νίκη για Κύπρο με Λεωνίδου

Σημαντική νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα βόλεϊ της Κύπρου για το Silver European League έχοντας στη σύνθεση της την Εβίτα Λεωνίδου. Η Εθνική Κύπρου πέτυχε την πρώτη της νίκη στον θεσμό καθώς επιβλήθηκε της Γεωργίας με 3-0 σετ (25-10, 25-19, 25-19).

Kύπρος (Γ. Νικολάκης): . Α. Χαραλάμπους Γ. Σταυρινίδου, Α. Ιορδάνους, Κ. Ζακχαίου,Ι. Λεωνίδου, Μ. Κωνσταντίνου – Λίμπερο: Χρ. Δαϋίδ, Ε. Mοσφιλιώτη, Αλλαγές: Ε. Λεωνίδου.

Γεωργία (Paata Uluberashvili): Μ. Gabrindasvili, A. Tevdoradze, . L. Simonia, . A. Kaladadze, Lobzhanidze, Markarashvili – Λίμπερο: N.Koraevi – Αλλαγές: Diasamidze, Ulumbelashvili, M. Beriasvili.

Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός!
Έκανε το μπρέικ και έμεινε ζωντανός ο Παναθηναϊκός! 835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.