ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Έκανε πρόταση για Κατελάρη ο Παναθηναϊκός”

Κυπριακή ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη κρούση στην Ομόνοια για τον Φάνο Κατελάρη.

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη πρόταση στην Ομόνοια για την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού μέσου, Φάνου Κατελάρη, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της ιστοσελίδας kerkida.net.

O Κατελάρης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τον σύλλογο της Κύπρου, ωστόσο έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει. Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει το δημοσίευμα: “εντός των επόμενων ημερών θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει το deal”.

Ο εν λόγω παίκτης είναι γνωστός στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, λόγω της συνύπαρξής τους στην Ομόνοια. Ο Κατελάρης έχει ύψος 1.85μ. και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ, μέσος αλλά και σέντερ μπακ, όποτε χρειαστεί.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.206 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φέτος κατέγραψε 11 συμμετοχές με την Ομόνοια, σκοράροντας ένα γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...