ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανανέωσε με το τριφύλλι ο Κυριάκος Καμπερίδης

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό και στο πόστο του προπονητή της ομάδας βόλεϊ γυναικών ο Κυριάκος Καμπερίδης.

Ανανέωσε με το τριφύλλι ο Κυριάκος Καμπερίδης

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Κυριάκος Καμπερίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο για την σεζόν 2019-20. Τα «φίνα κορίτσια» πέτυχαν τον στόχο τους την χρονιά που πέρασε και το «τριφύλλι» θα πορευτεί στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία με τον έμπειρο τεχνικό.

Σε δήλωση του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, ο Κυριάκος Καμπερίδης ανέφερε «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό και ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πέρυσι στην ομάδα και να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά νομίζω ότι με τη στήριξη όλου του Οργανισμού, των φιλάθλων και με καλές επιλογές αθλητριών θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...