ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Έγινε η πρόταση στον Μπουζούκη – Όλα τα δεδομένα

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γιάννη Μπουζούκη και το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Κατατέθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, μικρή διαφορά έως τώρα

Έγινε η πρόταση στον Μπουζούκη - Όλα τα δεδομένα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις επαφές του με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη και Ινσούα και κάποιες πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να έστειλαν χθες το βράδυ μέσω email επίσημες προτάσεις προς τους ποδοσφαιριστές για ανανέωση/επέκταση των συμβολαίων τους έως το 2022.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μικρή διαφορά με τον Γιάννη Μπουζούκη, αλλά και αισιοδοξία πως αυτή θα καλυφθεί και ο παίκτης θα παραμείνει στο τριφύλλι. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάποιες “πηγές”, ο Παναθηναϊκός προτείνει λίγο περισσότερα από 100.000 ευρώ στον παίκτη, τη στιγμή που η πλευρά του Μπουζούκη έχει ως τιμή… εκκίνησης τα 150.000 ευρώ ετησίως.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και πιστεύεται πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν στο τέλος, αφού υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται η υπόθεση να τραβήξει περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Μαυρομμάτη τα πράγματα είναι πιο εύκολα και ίσως να είναι ο πρώτος από την «τετράδα» που θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Διάθεση παραμονής έχει και ο Εμανουέλ Ινσούα, αρκεί να πάρει και πάλι εγγυήσεις πως δε θα υπάρξουν προβλήματα μέσα στη χρονιά, ενώ και με τον Χατζηγιοβάνη υπάρχει η αισιοδοξία πως θα ανανεωθεί η συνεργασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.