ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Έγινε η πρόταση στον Μπουζούκη – Όλα τα δεδομένα

Ποια είναι τα δεδομένα για τον Γιάννη Μπουζούκη και το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Κατατέθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού, μικρή διαφορά έως τώρα

Έγινε η πρόταση στον Μπουζούκη – Όλα τα δεδομένα | panathinaikos24.gr

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις επαφές του με τους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη και Ινσούα και κάποιες πληροφορίες θέλουν τους πράσινους να έστειλαν χθες το βράδυ μέσω email επίσημες προτάσεις προς τους ποδοσφαιριστές για ανανέωση/επέκταση των συμβολαίων τους έως το 2022.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μικρή διαφορά με τον Γιάννη Μπουζούκη, αλλά και αισιοδοξία πως αυτή θα καλυφθεί και ο παίκτης θα παραμείνει στο τριφύλλι. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κάποιες “πηγές”, ο Παναθηναϊκός προτείνει λίγο περισσότερα από 100.000 ευρώ στον παίκτη, τη στιγμή που η πλευρά του Μπουζούκη έχει ως τιμή… εκκίνησης τα 150.000 ευρώ ετησίως.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και πιστεύεται πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν στο τέλος, αφού υπάρχει κοινή επιθυμία για ανανέωση του συμβολαίου. Ωστόσο δεν αποκλείεται η υπόθεση να τραβήξει περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Για τον Μαυρομμάτη τα πράγματα είναι πιο εύκολα και ίσως να είναι ο πρώτος από την «τετράδα» που θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Διάθεση παραμονής έχει και ο Εμανουέλ Ινσούα, αρκεί να πάρει και πάλι εγγυήσεις πως δε θα υπάρξουν προβλήματα μέσα στη χρονιά, ενώ και με τον Χατζηγιοβάνη υπάρχει η αισιοδοξία πως θα ανανεωθεί η συνεργασία.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS

READ MORE

close