ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης

Ο Φάνος Κατελάρης είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω. Βρέθηκε στην Αθήνα πριν από λίγες μέρες.

Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης

Το θέμα του Φάνου Κατελάρη δεν έχει κλείσει για τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός μέσος της Ομόνοιας, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Νίκος Νταμπίζας από την κοινή τους παρουσία στην κυπριακή ομάδα, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του τριφυλλιού. Και οι πράσινοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, μια πρόταση πάντως που απορρίφθηκε από την Ομόνοια, με τους Κύπριους να κάνουν λόγο για υποτιμητική πρόταση.

Ωστόσο δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να επανέλθει. Οι πράσινοι έχουν σύμμαχό τους τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ενημερωμένος για το ενδιαφέρον και θέλει να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. Έχει απορρίψει τις προτάσεις της Ομόνοιας για ανανέωση και θεωρεί πως έχει φτάσει η ώρα να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κατελάρης πιέζει την Ομόνοια να συζητήσει εκ νέου με τον Παναθηναϊκό και να βρουν λύση στο θέμα, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού το συμβόλαιό του που ολοκληρώνεται τον επόμενο Μάιο. Κάτι που σημαίνει πως οι Κύπριοι θα κινδυνεύσουν να τον χάσουν χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.220 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κατελάρης βρέθηκε μάλιστα στην Αθήνα πριν από περίπου δέκα μέρες. Αυτό επιβεβαιώνουν ασφαλείς πληροφορίες, οι οποίες πάντως δεν μιλούν για συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι πως ήρθε για προσωπικές του υποθέσεις, ωστόσο και μόνο το ταξίδι είναι αρκετό για να… φουντώσουν οι φήμες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.