ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα: “Δεν πάει άλλο με Κουρμπέλη – Τσαμπουκάς ο Δημήτρης – Είδατε Μπεργκ στην εθνική;”

"Καυτή" συνέντευξη Τότη Φυλακούρη. Τρομερές ατάκες!

Ξέσπασμα:

“Καυτή” συνέντευξη Τότη Φυλακούρη. Τρομερές ατάκες!

Ο βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την επικείμενη επιστροφή του Σουηδού επιθετικού στην Ελλάδα και ανέλυσε τις σκέψεις του για τη μεταγραφή.

“Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση είναι. Έπαιζε σε μία ομάδα που και προπόνηση να μην έκανε πληρωνόταν”, λέει για τον πρώην γκολτζή του Τριφυλλιού.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 27.618 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παλιός μέσος του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε παράλληλα για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, αλλά και την επανεκκίνηση των συζητήσεων για την ανέγερση του γηπέδου στο Βοτανικό. “Είμαστε όλοι μαζί με τον Γιαννακόπουλο”, τονίζει χαρακτηριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.