ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δοκιμάζει Αλτίν ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επρόκειτο να δοκιμάσει τον 14χρονο Λούλι Αλτίν.

Δοκιμάζει Αλτίν ο Παναθηναϊκός

Όπως αναφέρει το το sportlesvos.gr, ένας άνθρωπος του τριφυλλιού βρέθηκε τις προηγούμενες βδομαδες στη Μυτιλήνη, όπου και παρακολούθησε αναμετρήσεις των υποδομών της τοπικής ΕΠΣ.

Ο άνθρωπος του Παναθηναϊκού ξεχώρισε τον 14χρονο Λούλι Αλτίν, τον οποίο και κάλεσε να δοκιμαστεί σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια της Κ17 του «τριφυλλιού».

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και φέτος είχε συμμετοχή σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια της ομάδας του στα πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο νεαρός δείχνει να έχει έφεση και στο σκοράρισμα, γεγονός σπάνιο για τη θέση που αγωνίζεται.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.