ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Μπεργκ στην Ομόνοια

Νέο προπονητή έχει η Ομόνοια.

Επίσημο: Ανακοινώθηκε ο Μπεργκ στην Ομόνοια

Νέο προπονητή έχει η Ομόνοια.

Η κυπριακή ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Φάνος Κατελάρης που θέλει ο Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νορβηγό προπονητή Χένινγκ Μπεργκ.

Η ανακοίνωση

“Την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναλαμβάνει ο 49χρονος Νορβηγός προπονητής, Henning Berg. Το συμβόλαιο συνεργασίας έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Ο κ. Berg πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας στη Legia Warszawa, με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος. Δούλεψε επίσης στη Videoton FC, στη Blackburn Rovers, όπως και στις ομάδες της πατρίδας του Lillestrom SK, FK Lyn και Stabaek.

Ως ποδοσφαιριστής έκανε σπουδαία καριέρα στη Manchester United με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Champions League, όπως και στην Blackburn Rovers όπου στέφθηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος. Κατέγραψε περισσότερες από 100 συμμετοχές στην εθνική Νορβηγίας.  Καλωσορίζουμε τον κ. Henning Berg στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ