ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Τα δεδομένα με Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ινσούα, ο Αργεντινός είναι θετικός, αλλά πρέπει να πάρει - εκ νέου - εγγυήσεις.

Τα δεδομένα με Ινσούα

Το θέμα του Εμάνουελ Ινσούα είναι ένα απ’ τα σημαντικότερα για τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μπακ ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να τον δέσει από τώρα για μια τριετία. Και παράλληλα, να τον χρίσει έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Ο Ινσούα προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του τριφυλλιού, από τους πιο σταθερούς παίκτες και ο Δώνης δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Ο Αργεντινός μπακ δεν ήταν μόνο από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα και έχει ήδη λάβει την προσφορά του «τριφυλλιού» μέσω φυσικά του Νίκου Νταμπίζα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα θετικός να παραμείνει, αλλά υπάρχουν κάποιες ανησυχίες από μέρος του, τις οποίες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προσπαθεί να τις κάμψει. Αυτές έχουν να κάνουν με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί για την καταβολή των μισθών, με τον Αργεντινό να ανησυχεί για αυτό το ζήτημα.

Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί με το νέο συμβόλαιο να αυξήσει και τη ρήτρα που υπάρχει και αυτή τη στιγμή είναι στα 2 εκατ. Ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.