ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΛΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Τα δεδομένα με Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Ινσούα, ο Αργεντινός είναι θετικός, αλλά πρέπει να πάρει - εκ νέου - εγγυήσεις.

Τα δεδομένα με Ινσούα | panathinaikos24.gr

Το θέμα του Εμάνουελ Ινσούα είναι ένα απ’ τα σημαντικότερα για τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του Αργεντινού μπακ ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να τον δέσει από τώρα για μια τριετία. Και παράλληλα, να τον χρίσει έναν εκ των αρχηγών της ομάδας.

Πέναλτι ένδοξων εποχών παράγκας πήρε ο Ολυμπιακός Β! (vid)
Πέναλτι ένδοξων εποχών παράγκας πήρε ο Ολυμπιακός Β! (vid) 3.646 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ινσούα προέρχεται από μια καταπληκτική σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του τριφυλλιού, από τους πιο σταθερούς παίκτες και ο Δώνης δε θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Ο Αργεντινός μπακ δεν ήταν μόνο από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα και έχει ήδη λάβει την προσφορά του «τριφυλλιού» μέσω φυσικά του Νίκου Νταμπίζα.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα θετικός να παραμείνει, αλλά υπάρχουν κάποιες ανησυχίες από μέρος του, τις οποίες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προσπαθεί να τις κάμψει. Αυτές έχουν να κάνουν με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί για την καταβολή των μισθών, με τον Αργεντινό να ανησυχεί για αυτό το ζήτημα.

Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί με το νέο συμβόλαιο να αυξήσει και τη ρήτρα που υπάρχει και αυτή τη στιγμή είναι στα 2 εκατ. Ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close