ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Ρομπέρζ και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την Κύπρο, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός Βαλεντίν Ρομπέρζ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλει να φύγει από τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σενάριο για Ρομπέρζ και Παναθηναϊκό

Μία εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού έρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και προκύπτει και πάλι από την αγορά της Κύπρου. Ο λόγος για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, τον Γάλλο κεντρικό αμυντικό του Απόλλωνα Λεμεσού, έναν από τους καλύτερους στόπερ στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την Κύπρο, ο Ρομπέρζ δε θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα, ο οποίος μάλιστα φέρεται να έχει προχωρήσει το θέμα του αντικαταστάτη του. Συγκεκριμένα στην Κύπρο γράφτηκε πως: “Ο Γάλλος, αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, όμως στην περίπτωση που δεν συνεχίσει στον Απόλλωνα, ο τεχνικός των κυανόλευκων είναι υποχρεωμένος να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με τα ίδια ηγετικά προσόντα. Η αποχώρησή του για οποιονδήποτε λόγο θα προκαλέσει πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία, όμως, όπως πληροφορούμαστε είναι έτοιμοι στον Απόλλωνα για να αντικαταστήσουν επάξια τον Ρομπέρζ”.

Από την Κύπρο αναφέρονται σε ενδιαφέρον και του Παναθηναϊκού για τον Ρομπέρζ. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί έως τώρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.658 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Άρη και την τελευταία διετία είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Ρομπέρζ αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός στο πρωτάθλημα της Κύπρου στα PASP Football Awards της σεζόν 2018-19, ενώ την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές με τον Απόλλωνα Λεμεσού».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.