ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Φέγενορντ το πρώτο “πράσινο” τεστ στην Ολλανδία (pic)

Ανακοινώθηκε η ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Στο Ρότερνταμ, κόντρα στη Φέγενορντ θα δοκιμαστούν οι "πράσινοι" στις 17 Ιουλίου.

Με Φέγενορντ το πρώτο

Η Φέγενορντ θα είναι η πρώτη ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του φιλικό τεστ επί ολλανδικού εδάφους. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 17 Ιουλίου και ώρα 21:00, στην έδρα του συλλόγου από την Ολλανδία, το De Kuip.

“Με ένα σπουδαίο αντίπαλο, την ολλανδική Feyenoord, θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τα φιλικά της προετοιμασίας του για την αγωνιστική περίοδο 2019-20! Στις 17 Ιουλίου, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τη Feyenoord στο Ρότερνταμ στην έδρα της, το ιστορικό De Kuip. Αυτό θα είναι το πρώτο της σειράς των φιλικών που θα δώσει ο Παναθηναϊκός επί ολλανδικού εδάφους στο διάστημα της παραμονής του εκεί. Βάση της προετοιμασίας θα είναι στο Oοsterbeek στο διάστημα 15-30 Ιουλίου”, αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...