ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πανελλήνιες 2019: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα της Έκθεσης

Αυτές είναι οι απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος της Έκθεσης για τις Πανελλήνιες 2019.

Πανελλήνιες 2019: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα της Έκθεσης

Αυτές είναι οι απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος της Έκθεσης για τις Πανελλήνιες 2019.

Υπενθυμίζεται πως το φετινό θέμα για το μάθημα της έκθεσης ήταν “Δημοκρατία και νέοι”.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις καθηγητών πρόκειται για ένα μάλλον βατό κι αναμενόμενο θέμα καθώς σίγουρα οι εξεταζόμενοι κλήθηκαν να δουλέψουν και να εξασκηθούν πάνω στο εν λόγω ζήτημα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους για τις εξετάσεις.

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.666 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την Παναγιώτα Ντούλα, φιλόλογο, καθηγήτρια στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αθηναίων, το θέμα είναι επίκαιρο και ενδιαφέρον και έχει να «πέσει» σε Πανελλαδικές Εξετάσεις πριν από το 2000. «Από πλευράς περιεχομένου, οι ασκήσεις ήταν βατές, αλλά κάπως απαιτητικές. Ωστόσο, ο καλά προετοιμασμένος μαθητής μπορούσε να απαντήσει άρτια», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συμπλήρωσε ότι ήταν αρκετά μεγάλο το πλήθος των ασκήσεων. Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερε, πρόκειται για μία θεματική, η οποία έχει σίγουρα δουλευτεί από τους υποψηφίους.

Οι απαντήσεις εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.