ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Δεν είναι Κάτσε, θυμίζει Ιγκλέσιας – Ξεπέταγμα στον ΠΑΟ – Αν τον βάλεις δίπλα στον Κουρμπέλη…”

Ο Στάικος Βεργέτης για την "καψούρα" του Νταμπίζα.

Ο Στάικος Βεργέτης για την “καψούρα” του Νταμπίζα.

Κλασικός αμυντικός μέσος, δυνατός, πειθαρχημένος στη θέση του και με καλή πρώτη πάσα είναι ο Φάνος Κατελάρης, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Στάικος Βεργέτης.

Ο Έλληνας τεχνικός, που είχε σημαντική θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε για τον αμυντικό μέσο της Ομόνοιας με τα καλύτερα λόγια, συμπληρώνοντας ακόμα ότι η παρουσία του μπορεί να απελευθερώσει επιθετικά τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα, τόνισε ότι είναι έτοιμος να κάνει το ξεπέταγμά του και ο Παναθηναϊκός μπορεί να τον βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...