ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Το συγκινητικό βίντεο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα για τον Παύλο Γιαννακόπουλου, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του.

Το συγκινητικό βίντεο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σε λίγες ώρες από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Όσο χρονικό διάστημα κι αν περάσει οι πράσινοι φίλαθλοι και όχι μόνο δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον τεράστιο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Σήμερα λοιπόν ένα απίθανο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο περιείχε λόγια από τον γιο του Δημήτρη, τον Αλβέρτη, τον Μ.Παπαδόπουλο και στενούς συνεργάτες του εκλιπόντος.

Ο γιος του Δημήτρης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ήταν πάρα πολλές οι συμβουλές του. Όλες σωστές. Πάνω από όλα κρατάω αυτό, το ‘άκου τον κόσμο’. Είχαμε μια πολύ δεμένη σχέση. Εδώ είναι, παντού είναι. Ήταν το Α, το Ω και όλα τα ενδιάμεσα. Τα πάντα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.