ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο”

Ο ιστορικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, αναφέρθηκε στον έναν χρόνο από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Με επιστολή που απέστειλε στην εφημερίδα “Πράσινη”, ο ιστορικός ηγέτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σιμόν Μιζράχι, αναφέρθηκε στον έναν χρόνο από την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, με τον οποίον τον συνέδεε φιλία και αλληλοσεβασμός. Ο Μιζράχι ανέφερε τα εξής:

«Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που χάσαμε τον μύθο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τον ΚΥΡΙΟ Παύλο Γιαννακόπουλο. Έναν εξαιρετικό άνθρωπο με μια σπουδαία καρδιά, έναν αληθινό τζέντλεμαν και άνθρωπο, έναν άνδρα που γνώριζα για περίπου 50 χρόνια όταν μαζί ξεκινήσαμε να είμαστε μέρος του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Ως σύμβολο αφοσίωσης, μπορώ να αναφέρω το χάος του 2000, όταν σε ένα κρίσιμο μίτινγκ στα γραφεία της FIBA στο Μόναχο, οι περισσότερες ομάδες αποφάσισαν να αφήσουν τη FIBA και να ιδρύσουν μια νέα διοργάνωση, την Ευρωλίγκα. Υπήρχα δύο ομάδες μόνο, ο Παναθηναϊκός και η Μακάμπι, που έμειναν πιστές στη FIBA και αποφάσισαν να συμμετάσχουν στη Suproleague. Αυτό κράτησε μόνο για έναν χρόνο και μετά και οι δύο αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την Euroleague.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.511 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κι εγώ προσωπικά χαιρετίζουμε την οικογένεια Γιαννακόπουλου, η οποία θα είναι πάντα στις καρδιές μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.