ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκε αλλά απορρίφθηκε ο Καρλάο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Καρλάο, προτάθηκε για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά οι πράσινοι δεν ενδιαφέρονται.

Προτάθηκε αλλά απορρίφθηκε ο Καρλάο

Ο Καρλάο έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον Γιώργο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές των καλών εμφανίσεων των Κύπριων στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν αναντικατάστατο στέλεχος του ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια.

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός ανήκει στην ιταλική Τορίνο, ωστόσο οι Ιταλοί δεν τον έχουν στα πλάνα τους και αναμένεται αυτή τη φορά όχι μόνο να τον δανείσουν σε άλλον σύλλογο, αλλά να τον αφήσουν ελεύθερο. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, από την Κύπρο υπήρξαν σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, λόγω και της παρουσίας του Γιώργου Δώνη στους πράσινους.

Πράγματι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Καρλάο προτάθηκε στον Παναθηναϊκό. Και μάλιστα για δεύτερη φορά, αφού το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι το καλοκαίρι. Ωστόσο οι πράσινοι δεν ενδιαφέρονται.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 26.577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ηλικία του παίκτη αλλά και το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος, φαίνεται πως είναι οι δύο λόγοι που ο Καρλάο, παρά τη δεδομένη ποιότητά του, απορρίπτεται από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί, φυσικά, να έχει στις προτεραιότητές του την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Νταμπίζας συνεχίζει τις επαφές και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι θέσεις και γι’ αυτή τη θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.