ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Το βίντεο για την αυριανή βράβευση στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παρουσίασε το promo για την αυριανή βράβευση στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του πρώτου τελικού με τον Προμηθέα.

Παναθηναϊκός: Το βίντεο για την αυριανή βράβευση στο ΟΑΚΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τις βραβεύσεις στα μέλη των ομάδων που βοήθησαν στο να “χτιστεί” με τα χρόνια η πράσινη αυτοκρατορία. Σειρά έχει ο παλαίμαχος σέντερ, Δημήτρης Κοκολάκης, ο οποίος τη Δευτέρα θα τιμηθεί από την ΚΑΕ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον Προμηθέα Πατρών για τους τελικούς της Basket League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.