ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτι… τρέχει με την Αρμάνι Μιλάνο και πασίγνωστο προπονητή!

Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται στο Μιλάνο και οι φήμες για συμφωνία με την Αρμάνι έχουν ήδη "φουντώσει".

Κάτι... τρέχει με την Αρμάνι Μιλάνο και πασίγνωστο προπονητή!

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται εν μέσω αλλαγών και τα σενάρια για την επόμενη ημέρα της ομάδας δίνουν και παίρνουν. Οι Ιταλοί ετοιμάζουν σαρωτικές αλλαγές στη διάρθρωση της ομάδας, κάτι που φάνηκε από την αποχώρηση του προέδρου, Λίβιο Πρόλι.

Η ομάδα του Μάικ Τζέιμς ψάχνει τον επόμενο πρόεδρο, με τον GM της Φενέρ να “παίζει” στα ρεπορτάζ ως πιθανός αντικαταστάτης του Πρόλι. Ωστόσο πέραν τούτου, πιθανότατα να υπάρχει και θέμα… προπονητή, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η επίσκεψη του πολύπειρου κόουτς, Ετόρε Μεσίνα στο Μιλάνο, ίσως δρομολογήσει εξελίξεις.

Σύμφωνα με το superbasket.it, ο βοηθός του Γκρεγκ Πόποβιτς στους Σπερς βρίσκεται στην πόλη τα τελευταία εικοσιτετράωρα και μάλιστα επίκειται συνάντηση με ανθρώπους του συλλόγου. Οι Ιταλοί αναφέρουν τα δύο σενάρια που επικρατούν γύρω από τη μυστηριώδη επίσκεψη Μεσίνα: είτε να του προταθεί η θέση του προέδρου, είτε να υπάρξει συζήτηση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.568 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πάντα θα φανούν τις επόμενες ώρες, αν και τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν μια ροπή προς την αναπαραγωγή σεναρίων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.