ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έμαθε… νέο αντίπαλο στη Euroleague ο Παναθηναϊκός

Καθάρισαν τη σειρά των ημιτελικών και έκλεισαν εισιτήριο για τη Euroleague της σεζόν 2019/20.

Έμαθε... νέο αντίπαλο στη Euroleague ο Παναθηναϊκός

Η Άλμπα Βερολίνου έκλεισε εισιτήριο για τη Euroleague της σεζόν 2019/20, όπου θα βρεθεί -μεταξύ άλλων- αντιμέτωπη και με τον Παναθηναϊκό. Η γερμανική ομάδα πέρασε στους τελικούς των πλέι οφ, σκουπίζοντας την Όλντενμπουργκ με σκορ 3-0. Στο τρίτο και καθοριστικό ματς που ολοκληρώθηκε προ ολίγου, η Άλμπα πήρε “διπλό” με 100-89 στην έδρα των γηπεδούχων, τελειώνοντας τη σειρά. Πλέον, θα αντιμετωπίσει στους τελικούς τη Μπάγερν Μονάχου. Κορυφαίοι για την ομάδα του Ρενέσες οι Σίβα και Τίεμαν που σημείωσαν από 14 πόντους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.