ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βόλεϊ: Ανανεώνει έξι και κλείνει δύο ο Παναθηναϊκός

Η ανανέωση του Κυριάκου Καμπερίδη φέρνει εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Βόλεϊ: Ανανεώνει έξι και κλείνει δύο ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού προχωρά προς τη νέα σεζόν, η οποία θα την βρει ξανά στα σαλόνια της Α1. Η διοίκηση φρόντισε να επιβραβεύσει τον κόουτς Κυριάκο Καμπερίδη, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του. Η παραμονή Καμπερίδη, έθεσε σε κίνηση τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ήδη, φαίνονται οι πρώτες κινήσεις που αφορούν το υπάρχον ρόστερ.

Πρώτο μέλημα των “πρασίνων” είναι να “δέσουν” τις παίκτριες που αποτέλεσαν τη βάση της φετινής πορείας. Έτσι, σύμφωνα με την “Πράσινη”, η διοίκηση έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τις Πέννυ Ρόγκα, Μαρία Οικονομίδου, Σοφία Κοσμά, Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου. Οι έξι παίκτριες αναμένεται να απαντήσουν θετικά, παραμένοντας στο ρόστερ.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Καμπερίδης “τσεκάρει” την ελληνική αγορά, ώστε να ισχυροποιήσει το ρόστερ. Ήδη, θα πρέπει να θεωρείται παίκτρια του Παναθηναϊκού η Όλγα Βεργίδου, ενώ όπως αναφέρει η “Πράσινη”, κοντά στον Παναθηναϊκό είναι και η 21χρονη παίκτρια του ΖΑΟΝ, Νάσια Φακοπουλίδου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.599 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.