ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανεώσεις εντός της εβδομάδας

Ο μεγάλος στόχος του Νίκου Νταμπίζα είναι να τελειώνει όσο το δυνατόν συντομότερα με τις ανανεώσεις συμβολαίων και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα κάποιοι παίκτες θα υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Ανανεώσεις εντός της εβδομάδας

Ο μεγάλος στόχος του Νίκου Νταμπίζα είναι να τελειώνει όσο το δυνατόν συντομότερα με τις ανανεώσεις συμβολαίων και όλα δείχνουν ότι μέσα στην εβδομάδα κάποιοι παίκτες θα υπογράψουν νέα συμβόλαια.

Οι επαφές και οι προτάσεις έχουν γίνει εδώ και μέρες. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το… πρώτο κύμα. Ο Νίκος Νταμπίζας προχωράει τα θέματα των Μπουζούκη, Ινσούα, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη και Εμαννουηλίδη, αλλά και του Θεοχάρη που είναι μια διαφορετική περίπτωση, αφού το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα.

Όλα δείχνουν ότι εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν εξελίξεις με τις περισσότερες απ’ αυτές τις υποθέσεις. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Μαυρομμάτης και Εμμανουηλίδης θα απαντήσουν σύντομα και θα υπογράψουν νέο τριετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Σε ό, τι αφορά τον Θεοχάρη, το θέμα φαίνεται πως είναι τυπικό και ο νεαρός θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην ομάδα με καινούριο συμβόλαιο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υποθέσεις που δείχνουν να καθυστερούν σε σχέση με τις υπόλοιπες είναι των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Ινσούα. Οι επαφές θα συνεχιστούν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές είναι πιθανό να φτάσουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, οι οποίες και θα αξιολογηθούν (Ο Ινσούα έχει ρήτρα 2 εκατ. Ευρώ). Η επιθυμία του κλαμπ για παραμονή των παικτών και επέκταση της συνεργασίας είναι δεδομένη και μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.