ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θετικά δείγματα από τον φορ που “τσεκάρει” ο Παναθηναϊκός

Ο ταλαντούχος φορ έχει προκαλέσει θετική εντύπωση μέχρι στιγμής στους "πράσινους".

Θετικά δείγματα από τον φορ που

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τον 19χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, Άντερσον Κονάν. Ο παίκτης έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της Κ-19, η οποία συμμετέχει σε τουρνουά στην Ολλανδία, ούτως ώστε να κριθεί από τον Νίκο Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στη χώρα για να δει από κοντά τον νεαρό ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα πρώτα δείγματα γραφής του, ήταν θετικά.

Στα ματς με την Ούιτγκεστ και τη Φλαμένγκο, ο Κονάν έδειξε ότι έχει καλές τοποθετήσεις στον χώρο, αλλά και την ταχύτητά του. Πάντως, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία παρακολούθησης, καθώς είναι νωρίς για συμπεράσματα. Οι “πράσινοι” αναμένεται να τον χρησιμοποιήσουν και στο παιχνίδι κόντρα στην Παλμέιρας, ούτως ώστε να έχουν ένα πιο δυνατό δείγμα γραφής για τις ικανότητές του.

Παράλληλα, στο ματς με την Παλμέιρα αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο δεύτερος παίκτης που δοκιμάζεται από τους “πράσινους”, ο Κροάτης Μάζεν Σαρμπίνι.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.