ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αναφορά από τις ΗΠΑ για το Παναθηναϊκός – Προμηθέας (pic)

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίον στις ΗΠΑ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους προς τους τελικούς της Basket League.

Αναφορά από τις ΗΠΑ για το Παναθηναϊκός - Προμηθέας (pic)

Στις ΗΠΑ ασχολήθηκαν με τη σειρά των τελικών της Basket League, Παναθηναϊκός – Προμηθέας, η οποία αρχίζει απόψε το βράδυ, με το Game 1 του ΟΑΚΑ. Μπορεί το συγκεκριμένο ζευγάρι να μην αγγίζει τη δημοφιλία που θα είχαν τα “αιώνια” ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχει ένας λόγος για τον οποίον στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και κυρίως στο Σινσινάτι, θα ρίξουν μια ματιά στην εξέλιξη των αναμετρήσεων.

Το cincinnati.com φιλοξενεί αφιέρωμα στο συναπάντημα μεταξύ του “πράσινου” Σον Κιλπάτρικ και του παίκτη του Προμηθέα, Οκτάβιους Έλις. Οι δυο τους θα παλέψουν ως αντίπαλοι, ωστόσο πριν από μερικά χρόνια συνυπήρξαν στους Cincinnati Bearcats. Όπως σημειώνει το αφιέρωμα: “Ο Κιλπάτρικ έπαιξε για το UC από το 2010 έως το 2014, σημειώνοντας 2.145 και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Ο δε Έλλις αγωνίστηκε για τρία ματς το 2011 και στη συνέχεια επέστρεψε τη διετία 2014-16, με μέσο όρο 9.5 πόντων και 7.1 ριμπάουντ σε 70 ματς”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.