ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτος στόχος ο Ρομπέρζ αν μείνει ελεύθερος

Ο Παναθηναϊκός έχει σε περίοπτη θέση τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, ωστόσο για να προχωρήσει το θέμα του, θα πρέπει να μείνει ελεύθερος.

Πρώτος στόχος ο Ρομπέρζ αν μείνει ελεύθερος

Ο Παναθηναϊκός αναζητά στη μεταγραφική αγορά έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα προσθέσει ποιότητα στα μετόπισθεν. Κι απ’ ότι φαίνεται, ένας από τους εκλεκτούς των “πρασίνων” είναι ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο 32χρονος στόπερ του Απόλλωνα Λεμεσού έχει προταθεί στο τριφύλλι και μάλιστα είναι ψηλά στη λίστα των Δώνη και Νταμπίζα. Ωστόσο, για την περίπτωσή του υπάρχουν ορισμένες αντικειμενικές δυσκολίες, συγκριτικά με το συμβόλαιό του.

Η συμφωνία του Ρομπέρζ με τον Απόλλωνα Λεμεσού λήγει σε δύο χρόνια. Παρά το γεγονός πως ο παίκτης εμφανίζεται πρόθυμος να “σπάσει” το συμβόλαιό του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, θα πρέπει να υπάρξει και η σύμφωνη γνώμη του συλλόγου του, ώστε να αποχωρήσει και να “ανοίξει” τον δρόμο στον Παναθηναϊκό.

Οι “πράσινοι” θέλουν τον Ρομπέρζ, αλλά παράλληλα δεν προτίθενται να δώσουν χρήματα ώστε να τον αγοράσουν. Οπότε, για να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα Ρομπέρζ, θα πρέπει ο παίκτης να βρει τον τρόπο ώστε να λάβει την ελευθέρας του από την ομάδα του. Τότε, θα γίνει ο πρώτος στόχος του τριφυλλιού για το κέντρο της άμυνας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.839 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.