ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτα ο Παναθηναϊκός και μετά το εξωτερικό για Εμμανουηλίδη

Η πρόταση ανανέωσης έγινε στον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος θα την αποδεχθεί.

Πρώτα ο Παναθηναϊκός και μετά το εξωτερικό για Εμμανουηλίδη

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης έχει λάβει πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, έως το 2022. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του, ωστόσο αναμένεται να το πράξει λίαν συντόμως, ακόμη και εντός της εβδομάδας, λέγοντας το “ναι” στην επέκταση του συμβολαίου του με το τριφύλλι. Γεγονός που θα του αποφέρει ελαφρώς βελτιωμένες απολαβές σε σχέση με την υπάρχουσα συμφωνία.

Ο Εμμανουηλίδης θέλει να κάνει το βήμα προς το εξωτερικό, ωστόσο γνωρίζει ότι εάν το πράξει από φέτος, ή από του χρόνου, τότε θα ρισκάρει αρκετά. Ο νεαρός εξτρέμ θέλει να πάρει εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια του, βρίσκοντας μια μόνιμη θέση στην “πράσινη” ενδεκάδα και έπειτα να δει τι μπορεί να πετύχει ψάχνοντας στο εξωτερικό.

Γι’ αυτό και -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα πει το “ναι” στην πρόταση των “πρασίνων”, παραμένοντας στο ρόστερ τουλάχιστον μέχρι το 2022…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.128 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.