ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα εξέλιξη για το μέλλον του Κώστα Σλούκα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να "δέσει" τον Κώστα Σλούκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Νέα εξέλιξη για το μέλλον του Κώστα Σλούκα

O Κώστας Σλούκας αποτελεί ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της ευρωπαϊκής αγοράς, καθώς μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες και τα σενάρια για το μέλλον του… δίνουν και παίρνουν. Σσύμφωνα με το δημοσίευμα της “Live Sport”, o 29χρονος διεθνής γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φενέρμπαχτσε.

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι διαπραγματεύσεις Σλούκα – Φενέρ είναι σε προχωρημένο στάδιο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει “παρών” στις συζητήσεις, τονίζοντας στον 29χρονο παίκτη ότι τον θέλει στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με όσα γράφονται, ο Σλούκας είναι κοντά στο να αποδεχθεί νέα διετή συμφωνία με τη Φενέρ, με αυξημένες απολαβές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...