ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αινιγματικός ο Σάρας: “Θα δούμε…”

Τα... γυρίζει ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αναφορικά με το μέλλον του.

Αινιγματικός ο Σάρας:

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε στη Zalgiris TV για τις κρούσεις που δέχθηκε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι όταν ανέφερε την πρόθεση να παραμείνει πρώτος προπονητής, τα τηλέφωνα από το ΝΒΑ μειώθηκαν. Παράλληλα, τόνισε ότι τον ενδιαφέρουν ορισμένες ομάδες της Ευρώπης, κλείνοντας με τη φράση: “Θα δούμε…”, όσον αφορά το μέλλον του.

«Αυτή την χρονιά είχα πολλά τηλεφωνήματα στην αρχή, αλλά από την στιγμή που θέλω να παραμείνω head coach o αριθμός των κλήσεων μειώθηκε. Υπάρχουν ομάδες στην Ευρώπη που θα ήθελα να εργαστώ, αλλά δεν κυνηγάω αυτές τις δουλειές. Είναι δύσκολο να βρεις καλύτερο μέρος από τη Ζαλγκίρις. Όμως δεν είναι και το μοναδικό μέρος που είναι ωραίο να εργάζεσαι. Είναι ωραία εδώ, αλλά στο μέλλον θα δούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.