ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημη τοποθέτηση από Ομόνοια για Κατελάρη και Παναθηναϊκό

Η Ομόνοια τοποθετήθηκε επισήμως, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη.

Επίσημη τοποθέτηση από Ομόνοια για Κατελάρη και Παναθηναϊκό

Η Ομόνοια, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Ανδρέα Δημητρίου, τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη. Οι Κύπριοι ανέφεραν ότι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ Λάρνακας έχουν κάνει κρούση για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ωστόσο αμφότερες οι προτάσεις απορρίφθηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε τα εξής: “Επειδή γράφονται και λέγονται διάφορα σχετικά με προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον ποδοσφαιριστή μας, Φάνο Κατελάρη, να ξεκαθαρίσουμε το σκηνικό. Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δύο προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή. Η πρώτη από την ΑΕΚ Λάρνακας, ύψους €30.000 ευρώ και η δεύτερη από τον Παναθηναϊκό που δεν περιελάμβανε άμεσα οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά οικονομικά ανταλλάγματα σε μεταγενέστερο στάδιο και υπό κάποιες προϋποθέσεις. Και οι δύο προτάσεις έχουν απορριφθεί”

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...