ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα υποψηφιότητα: Η τρίτη ομάδα που θέλει να μπει στη Euroleague!

Συζητούν με τους ιθύνοντες και σκέφτονται να καταθέσουν τον δικό τους φάκελο για τη Euroleague 2019/20.

Νέα υποψηφιότητα: Η τρίτη ομάδα που θέλει να μπει στη Euroleague!

Γνωρίζουμε τις 17 από τις 18 ομάδες που θα συμμετάσχουν την επόμενη σεζόν στη Euroleague, αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων, τον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά, μένει κενή μια θέση, η οποία θα καλυφθεί από τη χορήγηση wildcard, με τον Τζόρντι Μπερτομέου να εξετάζει προτάσεις και να περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους, ώστε να καταθέσουν και επισήμως τον φάκελό τους. Μέχρι στιγμής, η Παρτιζάν και η Ούνικς Καζάν ήταν οι δύο σύλλογοι που είχαν προβάδισμα για το ένα εισιτήριο, ωστόσο πλέον, προστίθεται και τρίτη υποψηφιότητα. Αυτή της Λιέτουβος Ρίτας.

Η Λιέτουβος Ρίτας έχει μπει ήδη σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Euroleague, σύμφωνα με tweet δημοσιογράφου και παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει ορισμένα οικονομικά προβλήματα, έχει λάβει διαβεβαιώσεις στήριξης από τον δήμο του Βίλνιους. Πάντως, έχει πέντε ημέρες για να καταθέσει την “υποψηφιότητά” της για το τελευταίο εισιτήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...