ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Θύρα 13 Κομοτηνής: Συγκλονιστικό βίντεο και σύνθημα για Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Δείτε βίντεο από το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, όπου η Θύρα 13 σήκωσε πανό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά και τραγούδησε το γνωστό πλέον σύνθημα.

Θύρα 13 Κομοτηνής: Συγκλονιστικό βίντεο και σύνθημα για Παύλο Γιαννακόπουλο (vid)

Η Θύρα 13 Κομοτηνής δεν ξέχασε φυσικά τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, τραγούδησε το γνωστό σύνθημα και προκάλεσε ρίγος συγκίνησης. Ταυτόχρονα ανέβασαν ένα πανό το οποίο έγραφε χαρακτηριστικά:

«Παύλο ένα χρόνο μακριά μας για πάντα στην καρδιά μας»

Δείτε το βίντεο:

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.817 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.