ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Με 100αρα και περηφάνια για το 38ο και τον Παύλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού, η οποία βρίσκεται ξανά πολύ κοντά σε έναν ακόμη τίτλο.

Με 100αρα και περηφάνια για το 38ο και τον Παύλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού αθλητισμού, η οποία βρίσκεται ξανά πολύ κοντά σε έναν ακόμη τίτλο.

Σε μία ημέρα, που ξημέρωσε περίεργα για όλους τους Παναθηναϊκούς η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού έκανε το πρώτο βήμα για άλλο ένα πρωτάθλημα. Πέρυσι τέτοια ημέρα χάσαμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον πατριάρχη της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Και σήμερα, ένα χρόνο μετά η ομάδα, μπήκε στο ΟΑΚΑ και με 100αρα έκανε το 1-0 στους τελικούς απέναντι στον Προμηθέα, την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ. Ναι θα πει κάποιος, αλλά αξία θα είχε αυτή η νίκη, αν την έκανε ο Παναθηναϊκός κατά του Ολυμπιακού. Και τι να κάνουμε, όμως; Οι άνθρωποι δεν άντεξαν να χάνουν και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα. Και όπως φάνηκε απόψε στο ΟΑΚΑ καλά έκαναν, διότι αν κατέβαιναν στους τελικούς μπροστά σε αυτό τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα και θα έχαναν εύκολα για άλλη μία φορά το πρωτάθλημα. Βλέπει κανείς, ότι ο Πιτίνο έχει δημιουργήσει μία ομάδα, που όποιος και αν είναι ο αντίπαλος είναι σοβαρή και βελτιώνεται.

Την Παρασκευή κατά πάσα πιθανότητα στο ΟΑΚΑ θα πανηγυρίσουμε το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού και το τρίτο συνεχόμενο. Αυτή η τεράστια δίψα για κούπες γίνεται όλο και μεγαλύτερη, όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα συνεχίζει και σηκώνει πρωταθλήματα και κύπελλα. Και αυτό οφείλεται στον Παύλο, που μας κοιτάει από ψηλά, στον Θανάση, που και αυτός βλέπει την λατρεία του από ψηλά και έχει άξιο συνεχιστή τον Δημήτρη. Και οι τρεις ήθελαν και θέλουν τον Παναθηναϊκό πρώτο στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα σαρώνει τους τίτλους στην Ευρώπη δεν τα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια, όπου έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα, αλλά τα έξι αστέρια είναι στην φανέλα αυτό δεν ξεχνιέται και στόχος είναι να ραφτεί και το έβδομο. Και για αυτό ο μπασκετικός Παναθηναϊκός ήταν και είναι η μόνη ομάδα, που κρατάει όρθιο τον κόσμο του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα, σε στιγμές, που υποφέρει από το ποδόσφαιρο και ποιος ξέρει πόσο θα υποφέρει ακόμα. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός κάνει τον κόσμο περήφανο και είναι και θα είναι εδώ για να θυμίζει σε όλους μας, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας.

*Για το ποδόσφαιρο τι να πούμε; Με αργούς ρυθμούς προχωράνε όλα και με την έλλειψη μπάτζετ, δύσκολα να έρθουν παίκτες, που θα βελτιώσουν την ομάδα. Μοναδική ελπίδα, για να αλλάξει η ιστορία του ποδοσφαίρου είναι ο Βοτανικός. Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα ξέρουμε…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.