ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώνει τρεις ανανεώσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δένει και τυπικά τρεις παίκτες του, ανακοινώνοντας εντός εβδομάδας την επέκταση των συμβολαίων τους.

Ανακοινώνει τρεις ανανεώσεις ο Παναθηναϊκός

Στην τελική ευθεία για τις πρώτες ανακοινώσεις βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την υπόθεση ανανεώσεων συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές της ομάδας. Οι Μαυρομμάτης, Εμμανουηλίδης και Θεοχάρης έχουν απαντήσει θετικά στις προτάσεις του “τριφυλλιού” και ουσιαστικά απομένουν μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες και οι ανακοινώσεις από πλευράς συλλόγου για να κλείσει οριστικά το θέμα, σύμφωνα με την “Πράσινη”. Κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των επομένων ημερών.

Έπειτα, οι “πράσινοι” θα δώσουν την προσοχή τους  στις υποθέσεις των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη ώστε να τις κλείσουν κι αυτές, με τους Κουρμπέλη και Ινσούα να ακολουθούν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.