ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έσπασαν καρδιές: Αυτή είναι η τελευταία φάση του Τορόντο – Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Δείτε πως οι Τορόντο Ράπτορς έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν τον τίτλο.

Έσπασαν καρδιές: Αυτή είναι η τελευταία φάση του Τορόντο - Γκόλντεν Στέιτ (vid)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 106-105 των Ράπτορς στο Τορόντο και έμειναν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου του NBA. Οι πρωταθλητές κατάφεραν να γυρίσουν από το -6 και παρά το γεγονός πως δεν είχαν τον Ντουράντ, λόγω τραυματισμού, έφυγαν με μεγάλη νίκη, κάνοντας το 3-2 στους τελικούς.

Η σειρά έχει συνέχεια, με τους Ράπτορς να έχουν ακόμα δύο ευκαιρίες για να πάρουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει από χθες αν ευστοχούσαν στην τελευταία επίθεση, αλλά δεν τα κατάφεραν με τον Λόουρι να αστοχεί.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 8.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε την τελευταία δραματική επίθεση των Ράπτορς:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...