ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ το 2014: “Ούτε με 15 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό”

Ο Μάρκους Μπεργκ πριν από πέντε χρόνια δήλωνε πως δεν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό ούτε αν εκείνος πρόσφερε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Μπεργκ το 2014:

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι το θέμα των ημερών στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σουηδό φορ, αν και τις τελευταίες ώρες το θέμα περισσότερο οδεύει προς ναυάγιο, παρά προς συμφωνία. Αυτό πηγάζει τουλάχιστον από… λιμάνι μεριά.

Φαίνεται πως ο Μπεργκ καθυστερεί να απαντήσει στην πρόταση του Ολυμπιακού, αφού σκέφτεται το πράσινο παρελθόν του. Και γι’ αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός δείχνει να κοιτάζει αλλού.

Ο Μπεργκ πριν από πέντε χρόνια, σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, σε μια… προφητική στιγμή, είχε ερωτηθεί για το τι θα έκανε αν ο Ολυμπιακός κατέθετε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι είχε απαντήσει; Διαβάστε:

«Δεν νομίζω ότι θα πήγαινα. Τόσο μεγάλοι αντίπαλοι στην ίδια πόλη; Ξέρω ότι το έχουν κάνει άλλοι, αλλά… Για μένα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός τώρα. Μου αρέσει το κλαμπ, οι οπαδοί, όλα».

Θυμηθείτε όλη τη συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.