ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στα «πράσινα» και τη νέα χρονιά ο Πελεκούδας!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Πελεκούδα για μία ακόμα σεζόν.

Στα «πράσινα» και τη νέα χρονιά ο Πελεκούδας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Πελεκούδα:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Παναγιώτη Πελεκούδα και για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος κεντρικός θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι» και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιστροφής του Συλλόγου σε κορυφαίο επίπεδο.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο Πελεκούδας τόνισε «Μετά από αρκετά χρόνια μένω σε μια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό οφείλεται στο δέσιμο που δημιουργήθηκε με την ομάδα, την διοίκηση και τον κόσμο από την πρώτη χρονιά.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.720 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι τιμή για κάθε αθλητή να ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και χαίρομαι που παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω να βοηθάω από την πλευρά μου στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Θέλω να μείνω για άλλα δύο χρόνια προκειμένου να πάρω το νούμερο 14 από τον Σωτήρη Πανταλέων όταν σταματήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...