ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης, νέο ραντεβού με Ομόνοια

Ο Φάνος Κατελάρης αναμένεται να κάνει νέο ραντεβού με την Ομόνοια και να ζητήσει να τον αφήσουν να πάει στον Παναθηναϊκό.

Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης, νέο ραντεβού με Ομόνοια

Στο προσκήνιο παραμένει ο Φάνος Κατελάρης για τον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκο Νταμπίζα, φέρεται να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Παρά τα όσα λέγονται, δεν φαίνεται πως έχει υπάρξει νέα κουβέντα μεταξύ του διεθνούς άσου και της Ομόνοιας, με την οποία αναμένεται να έχει νέα συνάντηση για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Εκείνο που προκύπτει, ωστόσο, είναι πως ο παίκτης θα μεταφέρει εκ νέου την επιθυμία του να μετακομίσει στην Αθήνα και να παίξει εκτός Κύπρου.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Κατελάρη υπάρχει ενδιαφέρον και από την ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία φέρεται να έχει απαντήσει αρνητικά σε κρούση που του έγινε. Από την πλευρά του, ο Νταμπίζας παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να κάνει την επόμενη κίνησή του την κατάλληλη στιγμή.

Ποια μπορεί να είναι η κίνηση. Να προτείνει εκ νέου ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στην Ομόνοια που ίσως να φτάνει και στο 50%. Επί της ουσίας, μια συνιδιοκτησία του Κατελάρη, όπως είχε συμβεί και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...