ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιθανή η ανατροπή με Μουνιέ

Η υπόθεση του Άντονι Μουνιέ παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για τον Παναθηναϊκό.

Πιθανή η ανατροπή με Μουνιέ

Ο Άντονι Μουνιέ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τη νέα σεζόν. Ο Γάλλος εξτρέμ, παρά τη διάθεσή του, δεν κατάφερε να βοηθήσει την περασμένη χρονιά, αδυνατώντας να επανέλθει από τους συνεχείς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Η περασμένη σεζόν αλλά και το συμβόλαιό του (από τα υψηλότερα αυτή τη στιγμή στο ρόστερ), έχουν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο να τον θέσει στη λίστα των παικτών που θα πρέπει να ψάξουν αλλού την τύχη τους.

Ωστόσο, η υπόθεση του Μουνιέ, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για το τριφύλλι. Οι “πράσινοι” αναζητούν τρόπο να μπουν σε συζητήσεις μαζί του ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, οι οικονομικές απαιτήσεις του (λαμβάνει πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως) δεν έχουν φέρει κάποια πρόταση και απ’ ότι φαίνεται αποθαρρύνουν τους συλλόγους του εξωτερικού στο να εκδηλώσουν έστω το ενδιαφέρον τους.

Βάσει αυτών, σύμφωνα με τη Sportday, δεν αποκλείεται να υπάρξει… ανατροπή στην υπόθεση Μουνιέ και ο Γάλλος να παραμείνει μεν στο ρόστερ του τριφυλλιού, δίχως ωστόσο να υπολογίζεται από τον Δώνη.

Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες
Παναθηναϊκός: Οι μεταγραφικές προτεραιότητες 8.745 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ