ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πιθανή η ανατροπή με Μουνιέ

Η υπόθεση του Άντονι Μουνιέ παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για τον Παναθηναϊκό.

Πιθανή η ανατροπή με Μουνιέ

Ο Άντονι Μουνιέ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τη νέα σεζόν. Ο Γάλλος εξτρέμ, παρά τη διάθεσή του, δεν κατάφερε να βοηθήσει την περασμένη χρονιά, αδυνατώντας να επανέλθει από τους συνεχείς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν. Η περασμένη σεζόν αλλά και το συμβόλαιό του (από τα υψηλότερα αυτή τη στιγμή στο ρόστερ), έχουν οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο να τον θέσει στη λίστα των παικτών που θα πρέπει να ψάξουν αλλού την τύχη τους.

Ωστόσο, η υπόθεση του Μουνιέ, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι για το τριφύλλι. Οι “πράσινοι” αναζητούν τρόπο να μπουν σε συζητήσεις μαζί του ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος, αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οφειλές προς τον Γάλλο ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, οι οικονομικές απαιτήσεις του (λαμβάνει πάνω από 400.000 ευρώ ετησίως) δεν έχουν φέρει κάποια πρόταση και απ’ ότι φαίνεται αποθαρρύνουν τους συλλόγους του εξωτερικού στο να εκδηλώσουν έστω το ενδιαφέρον τους.

Βάσει αυτών, σύμφωνα με τη Sportday, δεν αποκλείεται να υπάρξει… ανατροπή στην υπόθεση Μουνιέ και ο Γάλλος να παραμείνει μεν στο ρόστερ του τριφυλλιού, δίχως ωστόσο να υπολογίζεται από τον Δώνη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.